V75 Momarken – 18/3-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Momarken.

Spilstop kl.16:20.

Spil med i Travtips.dk’s andelsspil via Derby25 herunder (følg link) – Kun 75 kr. pr. andel.

V75

Dagens V75 Forslag

Til Momarken - 18/3-2023

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 7,8,12
V75-2: 3,8
V75-3: 2 The Baron
V75-4: 1,4,8,11,13
V75-5: 1 Kashmina B.R.
V75-6: 1,2,3,4,7
V75-7: 2,4,7

450 Rækker x 0,5 kr = 225 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Vil du gerne spille med os i jagten på de mange V75 millioner, så er du mere end velkommen. Vi går tit lidt imod strømmen, og finder gerne nogle alternative bankere – og vi gardere stort set altid de største favoritter – da vi så kan ramme lidt større præmier. 

Du kan sopille med via linket her (via Derby25).

Læs mere om Derby25 andelsspil her.

Værd at vide

V75 cirkusset er denne lørdag flyttet til Momarken. Vinteren har ikke sluppet grebet om Norge, og der skulle være kommet en del sne/slud nu her. Men det skulle holde tørt på selve løbsdagen. Vejret skulle blive fint, og ca. 3-5 grader og letskyet.
 

Momarken har et langt opløb, i forhold til svenske baner. Opløbet måler hele 240m. Det er en klassisk 1000m. bane , men med længere lige stræk og mere snævre kurver end normalt. Banen kræver derfor heste med god teknik, og selvom opløbet er langt, så kan man ikke tillade sig at sidde for langt tilbage når man runder sidste sving.

Mange af dagens afdelinger er åbne, og mere lige end hvad stregprocenten antyder.

Du kan finde Momarken baneprogrammet her.

Momarken kontra Solvalla

Momarkens travoval vs. Solvalla

V75 Momarken Analyse & Ranking - 18/3-2023

Bemærk! Denne analyse/forslag er lavet fredag formiddag – og der kan derfor være ændringer pga. udgåede heste mm.

V75-1 3140m volt

12 Ble du Gers er efterhånden 12 år, men er stadig i fuld sving. Planen er at komme op, og så sidde i ryg indtil 1000-1200m før mål, og så begynde angrebet. Hesten er kendt for sin styrke, men er ikke ligeså stærk som for år tilbage. Har dog nu et løb i kroppen efter pause senest, hvor den gik et hæderligt løb som treer. Nu med det løb i kroppen burde formen være fremflyttet yderligere.

Der står dog gode heste 20m. længere fremme i bl.a i 8 Starbec’s A.To Z., der har formen på top og senest vanndt overlegent med kæfter i behold via 1.11 de sidste 700m. Det er en stærk og reel hest, der har vundet på distancen før, og har en god chance her også. På samme startvolte finder vi også 7 Bransbyry Juke Box, hvor de nu hiver skoene af, hvilket er et stort plus for hesten. Disse tre er mine A-heste.

Jokerne i løbet er mangemillionæren 13 Lionel, der skulle træne godt, og træneren har en god følelse. Kan de bare følge ryggen på Ble du Gers, så kan den skrælle her. Det lyder desuden meget opad på 1 Broadway Oro, der står godt til på første volte, jeg tror den kan lede længe. Måske hele vejen med lidt held, uanset er den sikret en god tur fremme.

Spidskørslen: 1 Broadway Oro sidder i spids og de vil gerne køre der å længe lampen lyser. Fra 20m. tillæg tænker jeg at 4 Rittmeister vil prøve at komme til spids, men jeg tror dog den vil få svar. Kan derfor ende i dødens eller ryg, hvis ikke den får overtaget.

Ranking: A:12,8,7  B:13,1,10,9,3,4  C:2,15,15,14,5,6,11

V75-2 2640m auto

Bo Westergaard’s 3 Gucci Line så flot ud i sit comeback efter pause, og vandt let og så ud som der var masser af kræfter tilbage. Formen burde være rykket yderligere frem til denne start. Gucci Line er en stærk type, så distancen passer godt til hesten, og som den så ud, da er det den jeg holder højest her i feltet. Gucci Line er ikke specielt starthurtig, så sporet er fint, så de kan sætte sig i andetsporet direkte i ryg og altid rykke fremad hvis farten er for lav – jeg tror de ender i anden eller tredje ydre.

8 Patrik Palema er en US import, og altså en hest der har gået 10-tider på sprinterdistancen. Hesten kom senest ud efter regi byttet og vintertræning, og viste sig flot frem på mellemdistancen, som var en uprøvet distance for hesten. Hesten gik en 15-tid og vandt flot over gode heste, med kræfter i behold (var bedre end de havde forventet fra stalden). Her blev sporet dog ringe, men hesten er rimelig starthurtig, og burde kunne komme ned i et fint slagspor. Distancen er påny uprøvet, men som hesten så ud senest, da tror vi den klarer det fint også. Formen burde også være blevet yderligere fremflyttet til denne start.

7 Sandokan galopperede senest ind i første sving, da det simpelthen gik for stærkt. Det er også en hest med høj kapacitet, jeg tror dog ikke den vil kunne nedbryde vores førstehest, med mindre Sandokan kommer til spids, og selvom den er starthurtig, så tvivler kan den få svar fra de indvendige. Men det er en hest de tror på fra stalden, og skal med ved gardering.

Spidskørslen: Vi tror at 1 Canopus initielt holder spidsen, og spørgsmålet er om de vil køre der, eller overlade til en mere betroet hest. Udefra da er det 5 Spitfire P.C.7 Sandokan og 8 Patrick Palema, der er de hurtigste, og kan måske komme og prøve at overtage.

Ranking: A:3,8  B:7,5,1,11,10,9,4  C:6

V75-3 1640m auto

Så er det sprint, og her holder jeg min spidsfavorit som førstehest. Det er 2 The Baron, hesten varndt senest en fin sejr på 1.13.5 over mellemdistancen, og det er en hest der både er starthurtig og kan gå en godt højt jævnt tempo hele vejen ind. Hesten har desuden topform, og de rykker tilmed skoene foran. Fra spidsen tror jeg det er topchancem for jeg ved ikke hvem der skulle skrue tempoet op udefra (se spidskørslen).

8 Gentleron er også en hest i abslout topform, sporet blev dog ringe, men hesten er over middel fra start, så burde kunne finde ned i et godt salgspor. Hesten går både fra spids og ryg, og har en stærk spurt at tilgå, så over Momarkens længe opløb, vil der altid være en chance.

4 Red Hot Roadster spurtede til en flot sejr i sin seneste start. Her kunne hesten sagtens få den serveret. Det er en hest der altid går hele vejen til mål til slut, men er afhængig af et højt tempo. Kuske er doh uerfaren på V75, og dette er et åbenlyst minus. 6 A Perfect Dutchess, skal heller ikke glemmes ved gardering. hestede skuffede dog lidt sidst, hvor den faktisk blev slået af Ian B.R., men sprint er dog dens bedste distance, så det er et plus.

Nævner også 11 Castor the Star, der også har en stærk spurt. Sidder de bare nogenlunde med, og ikke for langt tilbage på opløbet, da kan de spurte forbi mange. Skal dog gå med sko denne gang, og det er et lille minus.

Spidskørslen: Jeg tror 2 The Baron sidder i spidsen her, vørst udefra er 3 Brake Cooling og 5 Ian B.R., tænker den ene ender i dødens og den anden i ryg på 2 The Baron.

Ranking: A:2 B:8,4,,611,5,10,7  C:9,1,12,3

V75-4 2140m volt

Flot koldblodsløb, hvor alt kan ske. 1 Bäcklös Uriel har vist flot form henover vintren med tre sejre, ovenpå en 2022 sæson der ikke bød på en eneste sejr. Hesten trives i spids, men kan også gå fra andre positioner. Her tror jeg ikke den holder spidsen, og skal nok tænke på at komme ud i andetsporet. Er dog i min bog vældig meget streget (pt. 31%) – hvilket er for meget når man ser på modstanden – var nok mere rimeligt omkring de 18-20%. Der er nemlig flere gode heste imod, fra tillæg, er det fremst 13 Stumme Fyr og 11 Grislefaksen G.L., hvor førstnævnte har gået flot henover vinteren med fire sejre på kontoen, og sidstnævnte Grislefaksen G.L. har pauset, men trænet godt og gået nogle fine banejobs på bl.a. 1.23/1600m – har mødt de bedste koldblodsheste konstant det seneste år, og skal også regnes her (kun 6%).

Fra første volt, da skal man heller ikke glemme 8 Brenne Røn, der er starthurtig, og bagsporet kunne ses som et lille minus, men de var inde på at ville prøve et rygløb denne gang – så på den måde gjorde det ikke noget. Hesten er stærk og reelt, og skal bestemt passes her.Jeg holder faktisk Brenne Røn som bedste bud af de forreste. 4 Ard kommer ud efter et regi bytte til Frode Hamre, dette kan måske give hesten det sidste den har manglet – hesten er normalt starthurtig, har en god teknik der passer til Momarken og burde kunne få et fint løb fremme i forreste geled.

Nævner også skrællen 2 Eikmann, der ifølge trøneren aldrig har været bedre. Er starthurtig, og burde kunne finde et fint slagspor. Får de lov til at spare speeden, da har hesten en rigtig tung spurt. Kun 2%. 3 Horget Lynet er også en sjov streg til 4% – det er en hest de fra stalden mener kan vinde på sin bedste dag – er knapt spidsfavorit i anden omgang (se spidskørslen).

Det er værd at bemærke at 12 Todin ikke er i form (jvnf. stalden) og de kører dette løb mestendels for at det skal flytte den fremad formmæssigt.

Spidskørslen: 6 Alm Nagano misser næppe spidsen her, men de siger fra stalden at de søger et rygløb. Hvem overtager? 3 Horgen Lynet eller 4 Ard er begge naturligt starthurtige, og vil begge gerne køres i spidsen – lille fordel 3 Horgen Lynet.

Ranking: A:8,13,11,1  B:4,2,3,15,7  C:5,9,6,10,12,14

V75-5 2140m auto

Endnu en åben omgang, hvor vi rangerer 1 Kashmina B.R. som kneben førstehest. Hesten har fået et perfekt spor, da den er starthurtig , og plane er enkelt – spids og slut. Selvom det er en sportrappa (amerikanerløb), da står den fint til, da det er en velstammet hest der har god kapacitet i forhold til sin indtjening. De smider tilmed skoene for første gang (hvis banen tillader det – så hold øje med om det bliver dette), og det vil kunne give et ekstra kick i så fald. Hesten har god teknik. Kan sagtens føre rundt om.

2 Ballerina Indika er også en femåring. Denne kom senst ud efter pause, og gik et godkendt løb fra dødens. Hesten er også starthurtig, men jeg tro ikke den kan tage en længde på den indvendige. Derfor kan det ende i dødens en gang til, hvilket måske kan blive for meget. Men når de spids, da er meget vundet. 6 Infinity Sisu, er en meget kababel hest, der dog kommer ud efter pause, og måske lige mangler det der berømte løb i kroppen. Hesten er blevet trænet tungt, men har ikke gået en masse jobs på banen inden dette, så ranker den lidt ned i forhold til de to førnævnte.

 
Luringen kan være 9 beawinner, der har to hurtige startrygge, og bør kunne sidder fint med derfra. Kun 2%. 4 Magical Mile har også en god spurt, hvis den kan spare speeden også kun 2% på nuværende.
 
Spidskørslen: Her tror vi at 1 Kashmina B.R. holder spidsen, og holder ud 2 Ballerina Indika. Disse to gør op om det.
 
Ranking: A:1  B:2,6,9,4,7,11,5  C:3,12
V75-6 1640m auto
Her kommer vi til Steinlagers Æresløb, som er et Guldivisionsløb, hvor vi pt. finder omgangen største favorit. Det er også retmæssigt, da 2 Stoletheshow er bedste hest, og har fået et perfekt spor over den korte distance. Den kommer dog ud efter pause, og kan måske fattes den berømte gennemkøring, ligsom Frode Hamre er inde på ikke at køre på maks fra start. Vi tror derfor heller ikke det bliver spids. Da den værste konkurrent til spidsen er 1 Z.Boko, og det er bestemt ikke sikkert at de kan tage en længde på denne, selv hvis de ville – da det forlyder at Z.Boko gerne vil køre i spidsen hele vejen. Det kan derfor blive nødvendigt at vinde den “tunge vej” idag, og det kan selvfølgelig åbne løbet op. Og at stregprocenten er i så fald lige nu er over 70% – da er det en favorit i fare og én vi vil prøve at fælde på vores store andelssystem – Vi går jo efter millionerne til os selv!
 
1 Z.Boko har vundet på Momarken før, og klarer derfor de skarpe sving godt, og selvom 2 Stoletheshow nok er stærkeste hest, da vil Kristian Malmin gerne køre i spidsen, og da kan det sagten holde hele vejen. Derfor er de nuværende 5% alt for lidt. 

Bo Westergaard kommer til Norge med den talentfulde 3 Seven Nation Army, og selvom hesten er starthurtig, tror jeg ikke den kan tage en længde på de indvendige, da kan den få et perfekt løb og eventuelt i ryg på 2 Stoletheshow. Hesten er ifølge forlydenerne en af kandidaterne til året Elitlopp i sverige, og passer det – så kan den jo starte med at vise sin kapacitet her, hvilket den nok også er nødt til hvis den skulle få tildelt en rosa billet. Hesten er blevet trænet på samme oplæg, som hans andre heste, der er kommet ud efter pause, bl.a. ligesom Elegant CN, der vandt på Forus sidste weekend.

4 Readly Lavec kommer fra en dejour i Frankrig, hvor han bl.a. vandt en sikker sejr på Cagnes sur Mer tilbage i januar. Hesten virker fin i træningen, og kan åbne stærkt, men vil nok ikke kunne atge en lngde på de indvendige, og skal nok ned i et slagspor. Skal gå uden sko hvis banen tillader det, og selvom den er meldt med almindelig vogn, da kan det blive amerikanervogn.

Kantbolden i løbet kan være 7 Dark Roadster, der tilbage i december og november vandt nogle imponerende sejre over den korte distance, hvor den bare fløj forbi hele feltet. Formen skulle være god, og den kan overraske, hvis der bliver tempo – og der bliver en hård åbning. Kan selv åbne stærkt, men planen er at gå ned og finde en god ryg – hvilket er fornuftigt.

Spidskørslen: Vi er inde på, at 1 Z.Boko holder både 2 Stoletheshow og 4 Readly Lavec ude, og dermed holder de spids. Ifølge Kristian Malmin er det også planen at køre der, så tror ikke de “bare” kan overtage uden at risikere at åbne for hårdt, og dermed mangle kræfterne til sidst.

Ranking: A:2,1,3  B:4,7  C:9,5,6,10

V75-7 2140m
En åben omgang slutter V75 på Momarken. Her ranker vi 4 Thai Targaryan først, da det lyder opad fra Frode Hamre på denne. Sidst blev alt fejl, og hesten blev kørt forkert. Nu sætter Frode Hamre sig selv i sulkyen, og de sætter tilmed den amerikanske sulky på. De satser på at kunne komme til og overtage spidsen i anden omgang fra 1 Maquavit E. (se spidskørslen). Hvis de kommer til spids, da er meget vundet.
 
2 Mercenary kommer ind som vores andetvalg her, da dette er en god og kababel springer, der måske har en lidt specielt stil. Vil have stor gavn af at gå uden sko, og galoppen sidst mener de fra stalden, at det tildels skyldes banens beskaffenhed (var hård). Det er ikke en spidskandidat, men burde kunne sidde fint med i andetsporet direkte.
 
7 Kentucky Lobell og også en stærk springer, der umiddelbart har alt for lidt indenbords i forhold til kapacitet. Sporet kunne dog have været bedre, men hesten kan dog godt selv klare noget arbejde i sporene hvis det kræves. Hvis det stemmer på vejen, da er dette bestemt en af sejrskandidaterne. 12 Keystone Cash er endnu en Westergaard hest, og den skulle træne godt ligesom resten, og skal ikke glemmes – selv fra spor 12. 5 Trefilov kommer ud efter vinterpausen, har ikke kørt nogle hurtigløb, men står sig godt i dette selskab på ren kapacitet, og skal med på videre gardering. 6 Jonathan Bank A.B. skal også streges tidligt, kommer med formen på top ifølge stalden, 8 Max Håleryd skal heller ikke glemmes ved yderligere gardering.
 
Spidskørslen: 1 Maquavit E. tager nok spidsen initelt, men behøves ikke at køres i spids, og er nok også bedst på kort distance, derfor tror jeg der er stor chance for at 4 Thai Targaryan overtager spidsen, og køres der.
 
Ranking: A:4,2,7  B:12,5,6,8,1  C:9,3,10,11
Travtips Logo

Spil med os i Jagten på V75 & GS75

Spil med os i jagten på V75 & GS75 millionerne i weekenden. 

Kun 75 kr. pr. andel – Spil med via link herunder (via Derby25)

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere