V75 Halmstad – 11/3-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Halmstad.

Spilstop kl.16:20.

Spil med i Travtips.dk’s Derby25 andelspil herunder. Kun 75 kr. pr. andel.

V75

Dagens V75 Forslag

Til Halmstad - 11/3-2023

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 1 Hirondelle Sibey
V75-2: 1,4,6,9
V75-3: 5,6,9,10
V75-4: 5,8,13,14
V75-5: 3 Judge D.
V75-6: 2,5
V75-7: 1,2,3,4,6,7,10

896 Rækker x 0,5 kr = 448 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Travtips.dk – V75 Ranking

V75-1: A:1  B:3,5,9,7,4,2  C:6,8,10
V75-2: A:9  B:6,1,4,5,3,8,12  C:2,7,11,10
V75-3: A:6  B:9,5,10,1  C:7,4,8,11,3,2
V75-4: A: B:8,13,14,2,6,9,11,15,1,4  C:7,12,3
V75-5: A:3  B:1,2,5,10,9 C:12,8,11,4,7,6
V75-6: A:5,2  B:7,1,4,3,10,8  C:4,6,11,12
V75-7: A: B:4,3,7,2,6,10,5,9,11  C:12,8 

Værd at vide

Dagens V75 omgang køres fra Halmstad.

Halmstad Travet har et opløb på 203m. og ellers ingen kunstigheder.

Spil med os i jagten på millionerne

Travtips.dk’s andelspil har allerede i år budt på fine gevinster. Vi har ramt de syv rigtige flere gange. Bl.a. da vi vandt 88.300 på GS75 tilbage i februar, og f.ek.s på Solvalla under V75 WinterBurst, hvor det blev til 85.055 kr. – hvilket gav ca. 2.933 pr. andel til 75 kr.

Spil med via Derby25 linket herunder til weekenden V75 & GS75 – Kun 75 kr. pr. andel.

 

V75 Analyse - Halmstad

Denne analyse er lavet lørdag morgen. Tag forbehold for ændringer grundet udgåede heste, sko-ændringer mm.

V75-1 2140m auto
1 Hirondelle Sibey
får i dag en spændende årsdebut og regi debut for Björn Goop. Dette er en hest, der kommer fra Frankrig, og var senest ude i Prix De Luxembourg, hvor der var fin tiltro til den, men hvor de endte i galop – at der var stor tiltro til den der, det siger meget om kapaciteten. Hesten blev i 2021 nummer to i European Derby som fireårig bag Calgary Games. Det lyder dog fra stalden, at hesten pga. transport vedr. regi skiftet, har stået over en hel del træning, og så siger de fra stalden, at dette ikke er det vigtigste løb, derfor kan det være en idé at gardere på større bonger. Men alligevel klar førstehest, da det er bedste hest.

3 Digital Class er en god hest til klassen, der altid gør sit i løbene. Hun går sjældent et dårligt løb, og det vil gavne den, hvis der er et godt tempo i løbet. Desuden skulle det blive uden sko i dag, hvilket er spændende. Fra en god startposition burde Digital Class kunne få et passende løb og er tidlig på kuponen bagved favoritten.

5 Heroine Darling har virkelig udviklet sig meget, og ser ud til at blive bedre og bedre, hvilket de Stefan Persson også nævner fra stalden. Selvom modstanden nu er en tak hårdere, så skal den ikke nonchaleres ved gardering.

9 Iceland Falls har også været en tur i det franske, men var ikke som bedst sidst – og er kommet hjem og træne. Skulle være vel forberedt til denne start og kan meget på en god dag.

Spidskørslen: 1 Hirondelle Sibey er vel hotteste spidskandidat her. Hesten var ligeværdig hurtig med Milliondollarrhyme senest i Prix du Luxembourg. Og da der ikke er nogle deciderede startkanoner udvendigt, da er det oplagt for Goop at tage spidsen her. 2 Florist er vel værste modbud, men tænker de vil være tilfredse med ryg på favoritten.

Ranking: A:B:3,5,9,7,4,2  C:6,8,10

V75-2 2140m volt
9 Noxx Vrijthout
ydede en flot indsats sidste gang, da han vandt i 11,8 sidste 1000m. Da først angrebet blev sat ind, var indtrykket lækkert, og det norske hovedhold forblev uberørt. I dag vil han sidde godt på det i et andet spor med det samme, og når Robin Backer vælger at lancere angrebet, vil de kunne rykke forbi alle. Det skal dog siges, at da de anmeldte hesten, havde de ikke set det var volt. En starttype hesten ikke er vandt til. De tror dog at hun klarer volten ifølge Paul J.P. Hagoort. Førstehest.

6 Drizzle har i dag et spændende springspor sammen med Björn Goop, og da vil spidsen være indenfor rækkevidde. At den også uden sko for anden gang i livet er selvfølgelig spændende. Skal ses med en chance fra spidsen.

En hest der kommer med endnu flere sejre i streg er 1 Fönix Vang der kommer med imponerende fem sejre i træk på sin konto, og sejrene er også taget med sparede kræfter. I de seneste to starter er Fönix Vang afsluttet med både tusset og det norske hovedhold uden at være blevet brugt. Hesten er hurtig fra alle spor, og kan måske holde spidsen, eller er i det mindste favorit til vinderhullet.

Nævner også 4 IL Forte, der jo seneste år vandt en Klass II finale foran bl.a. Hobart, Corazon De B. mfl. Med et helt opløb! Hesten blev dog efterfølgende disket pga. en lægelig fejl (doping) – og gik dengang på en 12-tid. Skal ikke glemmes. Fik også strøget 330.000 fra sin præmiesum, og står godt inde i løbet.

Spidskørslen: Det står nok imellem 6 Drizzle, 1 Fønix Vang, 4 IL Forte og 7 Dats Sp Crazy. Vi tror at 6 Drizzle med Goop, når spidsen foran 1 Fønix Vang.

Ranking: A:B:6,1,4,5,3,8,12  C:2,7,11,10

V75-3 2140m auto
6 Önas Prince
er en hest der kan det meste, og Per Nordström har været meget tydelig på, at det er Elitloppet, som 6 Önas Prince sigter efter i år. Da han er på udkig efter revanche, efter Önas Prince sidste år galopperede en fremskudt placering væk. At det er årsdebut, skulle ikke gøre så meget, da hesten har trænet godt og gået alle planlagte jobs. De satser på at køre fra start og at komme i spids, og siden køre der. Hesten har desuden fine hove, og planen er at gå uden sko. Førstehest.

9 Aertos Kronos har gået en del løb hen over vinteren efter sin skade forrige år, og virker til at have gået lidt frem til hvert løb. Senest blev de to’er efter at have udført en masse arbejde undervejs. Med et bedre løbsforløb, skal den ikke glemmes her. Nu når de også rykker skoenen, da hesten tidligere har vist at dette rykker den markant frem. Er underligt glemt til kun 5% – vi vil bestemt have den med på vores kupon.

5 Very Kronos løste det sig for i slutningen af sidste år, da det blev til tre sejre i rap. Hesten har høj kapacitet, når han dur, og nu er det årets debut og ifølge stalden skulle han være klar og forberedt på en god indsats med det samme og kan dermed ikke ignoreres ved gardering. Hesten er desuden starthurtig, og kan måske komme i spids.

10 Four Guys Dream har nu fire sejre i sine seneste fem starter. Senest nedspurtede den Chapuy over opløbet via 09.8 sidste 800m. Det klæder Four Guys Dream perfekt at spare speeden til slut en tur med, og med et højt tempo lige fra start øges Four Guys Dreams chancer for sejr også. At det nu også er meldt uden sko er spændende. Har topform, og skal bestemt regnes her.

Nævner også 1 Ferrari Sisu, der for hans del har fået et helt forkert spor, da den ikke er hurtig fra start, men kommer de bare ud, og ikke ender for langt tilbage, er det ikke en man helt skal glemme ved yderligere gardering.

Spidskørslen: 4 Super Nice sidder nok i spids initielt, men overlader den gerne til enten 5 Very Kronos eller 6 Önas Prince. Det forlyder fra stalden at de med 6 Önas Prince virkelig gerne vil til spids, og vi tror derfor det er denne der overtager – hvis så frem de når den før 5 Very Kronos.

Ranking: A:B:9,5,10,1  C:7,4,8,11,3,2

V75-4 2140m volt
Et åbent løb på forhånd, da det både er et diamantsto løb og lærlingeløb. Det kan lugte af skræld! Og der er ikke meget der skiller hverken kuske eller heste.

Vi sætter knebent 5 Dixie Brodda først, hesten er travsikker, og selvom spor 5 i volt, altid er spor fem i volt😉 så tror jeg de kommer hurtigt fra start. Hvis banen tillader det, så går de uden sko fortæller Oskar Svanberg fra stalden. Senest gik de i mål med sparede kræfter. Kusken er en af de bedre i feltet, og skulle de finde spidsen her, så er meget vundet.

8 Timeless fra 20m. tillæg, er hurtig fra start, og vi tror den tidligt sidder oppe i andetsporet på hestene fra første volte, måske de vil gå frem til dødens. Timeless ydede senest en godkendt indsats som toer i sidste uge fra spids, men hun blev til sidst slået af Athena Face over opløbet. Inden da har Timeless to sejre i træk – så formen sidder der.

Fra sidste tillægsvolte, da skal man bestemt også have 13 Olga Utca, der kommer med god form og 14 Sanibel, der ligeledes kommer fra en flot sejr.

Nævner også 2 Jelly Bean Mearas, der desværre virke til ikke rigtigt at have et vinderinstinkt, hvilket de faktisk også fremhæver fra stalden, det er som om hun ikke rigtig giver den max i slutspurterne. Dette er lidt urovækkende, men måske skorykket kan give den noget. Står sig ellers godt i selskabet.

Spidskørslen: Den står imellem 6 O’Hara og 5 Dixie Brodda. Jeg tror at 6 O’Hara kommer først til planken, og spørgsmålet er om de ikke gerne ser et rygløb, men dette er ikke sikkert. I så fald så tror jeg 5 Dixie Brodda overtager.

Ranking: A:B:8,13,14,2,6,9,11,15,1,4  C:7,12,3

V75-5 2140m auto
3 Judge D.
vandt senest med sparede kræfter efter at have blevet kørt til spids efter 500m. Dengang var det års debut, så formen må endda være bedre til denne start. Kommer nu med tre sejre i træk på sin konto, og vi er temmelig overbeviste om det bliver nummer fire her. Fra en perfekt startspor i dag er vil han højst sandsynligt sidde i spidsen tidligt, og derfra burde chancen for sejr være god, da jeg ikke kan se hvem der skulle have fordel af at sætte højt tempo udvendigt. Han står tilmed perfekt inde på pengene og burde have en stor chance for sejr i dag.

Det klare modbud er 1 Alessio, der ligeledes kommer med tre sejre i træk på sin konto. Indtrykket har været lækkert. Men bliver i dag fældet lidt på sporet, da dette ikke er optimalt, da hesten ikke er specielt starthurtig. Men kommer der en åbning i tide fra indersporet, da er dette det klare modbud. Vil man gardere, da er dette den første hest i min bog bagom favoritten.

Vil også nævne 2 Special Chance, hesten er hurtig fra start og er derfra nok hesten der tager vinderhullet bagom favoritten. De piller tilmed skoene af, som kan give hesten et ekstra kick. Denne kan være den sjove gardering. Kun 1%

Spidskørslen: 2 Special Chance er utrolig starthurtig, og vil med stor sikkerhed gå i spidsen initialt, men herefter tror vi at 3 Judge D. kommer og overtager, da denne er næsten lige så hurtig ud. Udefra er 4 Dogleg også hurtig, men vi tror ikke den tager en længde på de indvendige.

Ranking: A:B:1,2,5,10,9  C:12,8,11,4,7,6

V75-6 2640m auto
5 E.L.Jetpack
er en hest med høj kapacitet, senest var det sæson debut, og han vandt fint fra spids, efter at have overtaget denne i anden omgang. Nu med et løb i kroppen, skulle formkurven pege endnu mere opad. Jeg tvivler dog på det bliver spids i dag, da der er et par hurtige heste indendom, men den er heller ikke afhængig af spids for at vinde. Distancen er bare et plus. Førstehest.

2 Jello W. vandt på god vis sidste gang efter en hurtig afslutning. Formen er god og udgangsporet er perfekt for en rejse i andetsporet direkte. Modstanden i dag er ganske vist hårdere end sidst, men med det rigtige løb og tempo vil Jello W’s afslutning også her bide godt over opløbet.

7 Bottnas Idol, der senest vandt en flot sejr over bl.a. 5 Likeaboss på en 12-tid over mellemdistancen, og virker til at have taget et skridt opad henover vinteren. Vi tror han endnu engang gør et godt løb, og er ikke helt væk her. Sporet kunne have været bedre, men finder de bare ned i et slagspor, så er meget vundet – så længe de ikke skal bakkes ned køen.

Nævner også velstammede 1 Catullo Jet, der her får en spændende debut på svensk jord i dag. Han galopperede sidst i Italien, da angrebet skulle iværksættes 700 m fra mål. Men gangen før, da viste Catullo Jet god kapacitet, da han vandt fra dødens. Catullo Jet var ude i hårde fire-års løb i Italien sidste år, hvor den konstant mødte de bedste italienske heste i årgangen, og selvom hesten er uprøvet over 2640m, bør han ikke negligeres ved gardering.

Spidskørslen: Vi er temmelig sikre på at 3 Indigo tager spidsen her, knapt foran 1 Catullo Jet. Men er ikke sikre i hvor hurtigt den nye italienske dreng er. 4 Oskar Run er også hurtig, men tager ikke en længde på 3 Indigo. Distancen er dog ikke noget plus for Indigo, og vi tror måske de vil overlade spidsen hvis 5 E.L.Jetpack kommer og vil overtage.

Ranking: A:5,2  B:7,1,4,3,10,8  C:4,6,11,12

V75-7 1640m auto
1 Call Me Brodda
er min spidsfavorit, og deraf min førstehest i løbet. Der kan dog være tunge stænger til sidst, hvis den ikke bliver i fred i spidsen, da det forlyder at specielt 7 Laradja Vrijthout vil gøre alt for at komme fremad fra start. Hvis Call Me Brodda holder spidsen, så er meget vundet, og får de lov til at styre der hele vejen, så kan de sagtens vinde dette, evt. spids og slut.

4 Corsaronero Font er en lækker italiener, der har en flot stil. Har vist gode spurt evner, og håber at der køres lidt oppe foran, så den kan sænke dem alle til slut. Hesten har gået to starter i det svenske, og har spurtet godt i begge. Hesten er ikke specielt starthurtig, men burde herfra kunne sigtes ned i anden, tredje ydre – som er fine slagspor, til at udnytte sin spurt. Det virker til at være en traver, der går hele vejen ind, og følge stalden – kan den gå en 11-tid på distancen.

3 Cool Cronos var virkelig fin i sin årsdebut senest, hvor den faktisk var bedre end de havde forventet fra stalden. Løbet burde have gjort den godt, og fremflyttet formen yderligere. Dette er en fin fem åring, som er ny i Silver, men de forventer den vil klare sig godt fremover, og vokse med opgaverne. Vi sætter den frækt ind som vores tredjehest.

7 Laradja Vrijthout er en hurtigstarter og en hest der vokser i spidsen. Han gjorde det godt fra et lignende spor senest i Silvdivisionen på Bergsåker i december. Kapaciteten er god til klassen og selvom startporetn ikke er det bedste i dag, så bliver den skudt af fra start ifølge stalden.

Nævner også 2 Bravo Sabotage der også er hurtig fra start og som for dagen er i god form. I dag er han sikret et passende løb fra et godt spor. Kun 5% føles for lidt.

Spidskørslen: 1 Call Me Brodda er hurtig fra start, og den får google på til denne start, ligesom da de vandt på Kalmar, og det gør den endnu mere ”op på tæerne” ifølge stalden. Vil med stor sikkerhed køre i spids her. Værst imod er 2 Bravo Sabotage, men denne tager ikke en længde på Call Me Brodda, og udvendigt om disse er det vel 7 Laradja Vrijthout, der normalt er rap fra start. Men vi tror 1 Call Me Brodda sidder i spidsen og køres der. 5 Eros Zola og 6 Kilimanjaro kan også åbne stærkt, men vi tror dog de begge sigter ned i et slagspor.

Ranking: A:B:4,3,7,2,6,10,5,9,11  C:12,8

Spil med os i jagten på millionerne

Husk at spil med i Travtips.dk’s andelsspil til dagens V75 – Spil med her. Kun 75 kr. pr. andel.

GS75

Spil med på GS75

Spil med via Derby25 linket herunder til søndagens GS75 – Kun 75 kr. pr. andel.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere