V75 Örebro – 4/3-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Örebro.

Spilstop kl.16:20

Spil med sammen på V75 spillet via Derby25 via linket herunder (så længe der er andele tilbage).

V75

Dagens V75 Forslag

Til Örebro - 4/3-2023

Dagens V75 Ranking

Travtips.dk – V75 Power Ranking

V75-1: A:6  B:5,9,8,7,2  C:4,1,3
V75-2: A:2,6  B:4,3,1,8,7,12  C:5,11
V75-3: A:5  B:1,7,6,9,10,3  C:2,8,4
V75-4: A:1  B:9,3,2,6,12,5  C:4,8,7,11,10
V75-5: A:9 B:7,12,11,6,1,5 C:2,3,8,10
V75-6: A:6 B:7,8,9,12,11 C:5,2,3,11,13,14,10,4,15
V75-7: A:10  B:5,12,6,1,2,4  C:7,3,11,9,8

Med forbehold for ændringer/forskydelser grundet udgåede heste mm. – Ranking lavet fredag. Stort forslag lavet lørdag middag.

Dagens Store V75 Forslag

V75-1: 5,6
V75-2: 1,2,3,4,6,7,8,12
V75-3: 1,5,6,7,9
V75-4: 1,9
V75-5: 1,6,7,9,11,12
V75-6: Alle (14)
V75-7: 10 Al Pacino

13440 Rækker x 0,5 kr = 6.720 kr.

Værd at vide

Dagens V75 køres fra Örebrotravet, her kan indersporet være sværer at holde (spids), i forhold til andre baner.

 

Castor The Star vinder tilbage i april, mod bl.a. So Far Away Ås.

V75 Analyse - Örebro

V75-1 2100m auto
Favorit bliver her 6 Borup’s Victory, som jagter her sin tredje sejr i træk. Bl.a. er det blevet til to imponerende sejre på V75 og i den sidste finale var han alene på målbilledet. Dette er en hest, der har meget foran sig i løbet af året, og han er et talent, vi vil kunne følges i de større løb i løbet af året. Daniel Wäjersten, der træner, tror på en lignende indsats som sidst og da har de endnu en gid vinderchance her.

Modbudet til favoritten er i første omgang 5 King Of Everything, der ikke på sit bedste for to starter siden, da han var favorit på Axevalla, men den dag passede banen ikke til King Of Everything, så den indsats skal man ikke ligge for meget i. Senest fik vi set King Of Everythings kvaliteter, da han vandt på et fint sæt. King Of Everything kan godt åbne og ville man svare på Borups Victory fra start, åbner løbet selvfølgelig lidt op. Men følelsen er, at King Of Everything er bedst i ryg, som træneren Claes Svensson også selv pointerer (selvom kusken – Magnus A. Djuse selv vælger taktikken). Jeg tror dog de vil være meget godt tilfredse med ryg på favoritten, og så håbe på åbningen over opløbet. Det bliver desuden uden sko og med amerikanervogn for første gang, hvilket er yderst interessant.

Nævner også 9 Axel Ruda som er en hærdet V75 individ. Her pointerer træneren i et interview, at der sigtes mod finalen længere fremme, og at de derfor venter med at tage skoen, for at spare hovene, men skulle King Of Everything forsvare føringen i første omgang og der kommer lidt tempo oppe foran, da favoriserer det Axel Ruda, der får et godt løb og har en rigtig god spurt det sidste stykke.

Et par andre lavprocenter streger, hvis man vælger at gardere – da er det 8 Behind Bars, der har trukket et træls spor, men kommer nu uden sko og da bliver den bare bedre, og 7 Tabasco C.D., der står som med sko, men ifølge træneren, da snupper de måske skoene bagpå, hvilket er et plus i så fald. 2 Cash Cowboy kan ende i ryg på 5 King of Everything, hvis den sidstnævnte vil køre i spidsen. Ifølge Peter G. Norma, så er Cash Cowboy den af hans heste der har trænet hårdest henover vinteren.

Spidskørslen: 2 Cash Cowboy og 5 King of Everything og 7 Tabasco C.D., og følelsen er, at 5 King of Everything kommer først til planken, og uanset hvem som tager spidsen initielt, da vil 6 Borups Victory nok komme og stille spørgsmålet om spidsen. Spørgsmålet er om Magnus A. Djuse, vil køre i tetet eller overlade og sidde i ryg.

Ranking: A:6  B:5,9,8,7,2  C:4,1,3

V75-2 1609m volt
Et åbent sprintløb, som køres som voltstart. Her ligger det tæt imellem hestene målt på kapacitet, og det at der ny rykkes sko på flere, gør det hele endnu mere sjovt spilmæssigt. Min førstehest er 2 Catch Me, der i min bog kan blive favorit til dødens, hvis Solkattens Lucas tager spids, eller i ryg på 6 Solkattens Lucas (som anden yder), og dette er vel den bedst slagspor at kunne angribe fra. Hesten har god form og udvikler sig på et godt sæt fra løb til løb ifølge Mattias Djuse, der desuden har super form på staldet.

6 Solkattens Lucas kan her fra springsporet få et godt løb i den forreste del af feltet, og er endda en af spidsfavoritterne. Hesten var syg ved seneste løb og blev påkørt gangen før, så man skal derfor ikke ligge for meget i disse to seneste løb. Formen er bedre, og forudsætningerne her ser passende ud med springsporet.

4 Frazze, der er staldkammerat med Solkattens Lucas, vandt på god vis så sent som i lørdags og fik et løb i kroppen efter to måneders hvile. Nu med det løb i kroppen burde formkurven være yderligere forbedret. Hesten er ikke superhurtig i volten, men burde kunne komme ned i tredje, fjerde yderst. Ifølge træner Jörgen S. Eriksson, da er det den af hans heste, der får bedste løbsafvikling som har bedst chance, da de er meget ligeværdige på kapacitet.

Spidsfavoritten er vel 3 Nordic Star Tooma, der er lynhurtig fra start. Han kommer efter en positiv indsats senest og ser ud til at have topform nu. Kommer de til spids, da skal denne selvfølgelig regnes. Selvom jeg umiddelbart ikke synes det er den hest med bedst kapacitet i løbet.

1 Itso Sisu er lige nu spillet til 18%, hvilket måske er i overkanten, da sporet kan blive en fælde. Indersporet er ikke det bedste på Örebro, og de kan ende nede som tredje inder. Hesten har ellers topform, og okay fra start, men skulle det lykkes at komme ud, eller holde indersporet, f.ek.s til ryg lederen, da er meget vundet.

En hest der er næsten glemt af spillerne er 8 S.G. Mistral, der fra spor otte, burde sidde fint med i andetsporet direkte efter start. De snupper for første gang skoene på hesten, hvilket er yderst interessant. Skulle der blive tempo, bliver de bagved liggende heste inviteret ind i kampen, heribalnft også 12 Spitfire P.C., der dog skal have held med løbsafviklingen hvis det skal blive til sejr. Men vi så jo i sidste uge, at en ”bagspor” hest vandt i Benita Winner på netop den korte distance.

Spidskørslen: 3 Nordic Star Tooma er min knebne spidsfavorit, og ifølge stalden, da hvis de rammer spidsen, så kører de der. Der kan dog godt blive lidt spidskamp, da jeg tror at 6 Solkattens Lucas gerne vil overtage eller nå spidsen først. Det står i min bog imellem disse to.

Ranking: A:2,6  B:4,3,1,8,7,12  C:5,11

V75-3 2100m auto
5 Chapuy
ser i dag ud til at have en passende opgave foran sig. Sidste gang kunne han ikke tage en længde på Click Bait og måtte nøjes med positionen på ryggen af lederen dengang. Men han sluttede godt af, da hullet kom og viste så, at formen er god, og var ikke tom over mål. Vi ved, at Chapuy er en startkatapult, der trives i spidsen og i dagens løb er han den givne leder fra start, og far den position på Örebro er Chapuy hesten, der skal slås for de andre. Det er dog 2100m, og ikke favoritdistancen på de 1640m., så spørgsmålet er selvfølgelig om de kan gå hele vejen (hvem vil ligge et tryk udvendig?).

Værste modbud er i første omgang 1 Spickleback Face som nu kommer med to løb i kroppen og skal lempes i balancen. Formtoppen burde være tæt på, og hvis han komme ud i tide fra indersporet her, vil Spickleback Face til sidst kunne udfordre om sejren.

Der bagom er det vidtåbent, men vil dog nævne 7 Pinto Bob, der højner sig markant på barfods balancen, og vil fra selv spor syv, nok kunne havne oppe ved fronten, evt. i ryg på Chapuy eller i et godt slagspor. Fra stalden er de optimistiske og tror på en god indsats i dag.

Nævner også 6 Kuyt F. Boko, der også er okay fra start. De lyder optimistiske fra stalden, og de vil tage bagskoene af, hvis banen tillader det, hvilket selvfølgelig er et plus.

Det kan blive svært for bagspor hestene at komme ind i kampen, meget afhænger af hvor de ender fra start, men kommer de nogenlunde til, så har de både kapacitet og form til en fremskudt placering.

Spidskørslen: Ingen tvivl om, at det er 5 Chapuy, som tager spidsen her. Det er kun galop imod.

Ranking: A:5  B:1,7,6,9,10,3  C:2,8,4

V75-4 1609m auto
1 Castor The Star er en hest, der trives i spidsen og for nylig viste, at formen er fin, da de afsluttede til en fin tredjeplads i sæsondebuten. Nu med løb i kroppen skulle formen være ført yderligere frem til i dag. Han er kvik i benene og kan åbne hurtigt, læg dertil at de snupper skoene af og amerikanervognen på. Det sandsynlige scenarie, er at de holder spidsen. Sidste år kunne f.ek.s So Far Away Ås ikke tage en længde på den (mødtes i april sidste år), hvor Castor the Star vandt fra spids. Spids & Slut – kan det meget vel blive her.

3 Indigo er en rigtig vindetype, der har 22 sejre på 48 starter. Har få penge på sig, da den først kom til Sverige sidste år, og der er ikke så mange præmiepenge i Holland/Belgien. Den er starthurtig, men jeg tror ikke den kan tage en længde på de indvendige, men burde kunne skaffe sig en god rejse i andetsporet direkte. Kommer de til spids, så er meget vundet – og har altså gået 11-tider derfra.

En anden, der er tidlig, er 9 Feel The Benefit, der selv fra bagspor, burde kunne sidde godt med fra start, da den jo har to hurtige startrygge. Bliver der lidt tempo og spidskørsel, da vil det gavne denne mest i feltet, og kan måske tage alle ned over opløbet på den bekostning. Hvis man ikke sømmer 1 Castor The Star, så er 9 Feel The Benefit bestemt en af de første heste der bagom. Kun 9%.

En anden udfordrer er 2 So Far Away Ås, og Kenneth Haugstad lød meget selvsikker i et interview i denne uge. Haugstad vil forsøge at holde Indigo fra start, og fra spor to er de sikret et godt løb. At det meldes uden sko et plus, og ved gardering af favoritten, da er denne selvskreven på kuponen.

Nævner også 6 Comes with Age som sidste gang var involveret i et hårdt løb indledningsvis, men trods dette holdt klart godt fast hele vejen til mål. Skulle han denne gang i stedet få et pænere løb, mens der bliver lidt kørsel i starten, vil hans afslutning bide godt det sidste stykke. Burde kunne komme ned i et fint slagspor, da denne også er starhurtig.

Spidskørslen: I min bog, da holder 1 Castor The Star spidsen her, og har en god mulighed for at holde hele vejen ind. Kan få gavn af, at 2 So Far Away Ås holder de udvendige, og kan dermed tage spidsen uden alt for mange brugte kræfter. 3 Indigo er også hurtig, men som sagt, så tror jeg ikke denne tager en længde på de indvendige.

Ranking: A:B:3,9,2,6,3,12,5  C:4,8,7,11,10

V75-5 1609m auto
9 Fabulous Pellini
viste sig på bedste vis sidste gang på Bergsåker, hvor hun vandt fra dødens, dengang hed konkurrenterne Axel Ruda og Marres Dreamboy, hvilket hun ikke står overfor i dag. Hun har nu tre sejre og en andenplads i sine seneste fire starter. At Fabulous Pellini nu kun møder hopper ses som et plus og på trods af bagsporet skal hun ses med en god chance for sejr. Derudover forlyder det, at de vil prøve at gå uden sko, og det er spændende. Klar førstehest, men der kan være værd at gardere, da man skal have lidt tur fra bagsporet over den korte distance.

7 Carry Cash kommer med tre imponerende sejre i træk til kontoen til dagens start. Formen er i top og det forlyder, at Magnus A. Djuse vil køre offensivt fra start, og da kan de måske komme helt til spidse efter lidt tid. Gør man det, er der meget vundet. Dog forlyder det, at 1 Ninja Zon vil til spids og køre der, hvoraf spidsen kan være optaget. Skulle der blive lidt tempo og spidskørsel, da gavner det bare favoritten.

Fra bagsporet finder man også 12 Breeze, som Claes Sjöström vil køre på chancen, som sidst hvor de spurtede ind til en sejr. Vi finder også 11 Nina Ginto, der kan lide at snige sig med og gemme sin spurt til slutningen. Kunne få sådan et løb her i dag, måske i ryg på favoritten.

6 Seventh Heaven var trænet hårdt inden sidste start, og formen burde være rykket frem. Hesten er starthurtig, og burde få et godt løb fremme. Glem heller ikke 5 Tullibardine Boe ved yderligere gardering.

Spidskørslen: Det lyder som om, at 1 Ninja Zon skal køres i spidsen for alt i verden, og de har sigtet efter dette løb i en længere tid. Spids og slut? Kun 3% – 7 Carry Cash og 6 Seventh Heaven vil nok komme tidligt og stille spørgsmålet om spidsen. Det står imellem disse tre.

Ranking: A:9  B:7,12,11,6,1,5  C:2,3,8,10

V75-6 2140m volt
Diamantstoet kommer der altid skræld. Men 6 Bahia er helt rette favorit trives i spidsen og kommer nu med to sejre i træk fra netop den position. Alle sejre i Sverige er taget fra spids og fra en passende udgangsposition med springspor, og da bliver Bahia hesten at slå for de andre, hvis hun kommer der igen. Bahia kan lide at tygge på i et jævnt hårdt tempo og kan være et muligt chance banker, da det eller kan kræve en del streger.

En der vil udfordre sejren (fejlfrit) er 7 Madame Norrgård. Hun er stadig ubesejret de gange, hun traver hele vejen. Men med syv galopper i tolv starter har Madame Norrgård vist, at hun ikke er helt til at stole på. Kapaciteten er dog høj, og ved gardering, da er den værd at strege.

8 Cassandra Ferm kommer med en udviklingskurve, der peger opad og er et individ, der er både hurtig og stærk. Kapacitetsmæssigt er hun godt med i løbet i starten og skulle det lykkes med placeringerne undervejs, kan Cassandra Ferm ikke ignoreres her. Er tilmed staldkammerat med vores førstehest.

9 Idoanythingforlove afsluttede med sparede kræfter så sent som i lørdags, og haft lidt utur i løb. At den nu meldes uden sko, er spændende. Første gang alle skoene blev trukket på Bergh, stod Idoanythingforlove for en lækker præstation fra dødens. Fra tillæg er det i første omgang 12 Athena Face man skal se op for.

Spidskørslen: Tror det fortrinsvist står imellem 2 Ess Mahatma, 6 Bahia og 7 Madame Norrgård, med størst sandsynlighed er at 6 Bahia sidder i spidsen tidligt.

Ranking: A:B:7,8,9,12,11  C:5,2,3,11,13,14,10,4,15

V75-7 2609m auto
I afslutningen tror jeg mest på et par outsidere, men det er et løb man sagtens kan bruge en del streger på. 10 Al Pacino bliver min førstehest. Hesten er stærk, og drager fordel af den længere distance, og spor 10 behøver ikke at være så ringe her, da der er et par gode startrygge. Trængte til løbet senest, og viste alligevel virkelig god form med en andenplads, og de regner fra stalden med en bedre præstation denne gang, og så er det vel sejr? Det er en hest de fra stald Kolgjini tror rigtig meget på i år.

5 Golden Boy Sisu gjorde det godt i comebacket senest, sejren var let og med tanke på det løb i kroppen, da burde formkurven være endnu bedre til denne gang. Dette er en hest med høj kapacitet, som nu kommer ud uden sko, hvilket er et stort plus, da den hæver sig markant på denne balance. Han kan åbne over gennemsnittet og burde få en god placering, og måske endda spids. 

12 Bugatti Hall er også en hest med herlig kapacitet, og havde vel (måske) vundet sidst, hvis ikke den havde blevet trukket ned af en træt ryg. Spor tolv er selvfølgelig svært, og den skal have tur i det herfra. 6 Barbaris kommer nu ud på en mere passende distance end senest, og uden sko. Kan bestemt skrælle til 3%.

Wärjesten kommer også ud 1 Debonair Mary, som er en hest under fin udvikling. Kan dog blive fastlåst på indersporet, hvis ikke de holder spids, og ende som anden eller tredje inner.

Spidskørslen: Spidsen står i min bog fortrinsvist imellem 4 Jeppas Undercut og 5 Golden Boy Sisu, med en lille fordel for 5 Golden Boy Sisu. Tror ikke at 1 Debonair Mary kan holde spidsen.

Ranking: A:10  B:5,12,6,1,2,4  C:7,3,11,9,8

Travtips Logo

Spil med på V75 & GS75

Spil med på ugens V75 & GS75 sammen med Travtips.dk via Derby25. 

Kun 75 kr. pr. andel – og maks. 100 andele til salg

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere