V75 Romme – 25/2-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Romme

Spilstop kl.16:20.

Spil med sammen på V75 spillet via Derby25 via linket herunder (så længe der er andele tilbage).

V75

Dagens V75 Forslag

Til Romme - 25/2-2023.

Dagens Lille V75 Forslag

V75-1: 3,7,9
V75-2: 1,3
V75-3: 1,6
V75-4: 5,7
V75-5: 3,4,7
V75-6: 6 Bird Lane
V75-7: 3,4

144 Rækker x 0,5 kr = 72 kr.

Det viste forslag og analyse er lavet fredag formiddag, er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Stor succes på Romme

For tre uger siden blev det bl.a. til 88.300 kr. på GS75 på Romme for Travtips.dk’s Spilklub25 –og vores  vores V64 forslag her på siden gav 43.352 kr., som ligeledes blev kørt fra Romme.

Vi satser på endnu en topgevinst til denne weekend, der starter med en V75 omgang fra Romme og GS75 fra Bergsåker.

Spil med via Derby25 linket herunder til weekenden V75 & GS75 – Kun 75 kr. pr. andel.

V75 Analyse til Romme - 25/2-2023

V75-1 2140m volt

7 Express Love bliver mit førstevalg her fra springsporet. Voltstart, da har hesten før haft problemer, men med springsporet og det, at den ikke har nogen udvendigt om sig er godt for at få en fin start. Dette er en god hest, der står sig vel i denne konkurrence og skal ses med bedste sejrschance i mine øjne. Formen er altid god på Nurmos heste, når de kommer ud efter pause, så dette ses ikke som noget decideret minus.

9 Castor The Star er endnu en hest med høj kapacitet, og skulle ifølge Jörgen Westholm have trænet stærkt og være vel forberedt. Femåringen er vant til betydeligt hårdere konkurrence end hvad den står overfor her og kan konkurrere både i spidsen og i ryg, så skulle hesten kunne levere en præstation tæt på sit bedste, er dette en given sejrskandidat.

3 Jello W. blev både påkørt og tabte en sko senest i en V75 finale, så glem det løb. Jello W. vandt bl.a. på V75 for tre starter siden, og sporet er i dag er okay, og hvis man ser på modstanden, er den ikke hårdere nu, end hvad Jello W. mødte til senest. Nu er det dog en almindelig vogn, hvilket betragtes som et lille minus.

Nævner også 5 Gazza B.R., der er mere stærk end hurtig, og vil herfra ikke få en pangstart, og kan ende lidt nede i feltet, håber på højt tempo for at komme ind i kampen. 8 Vicar kendes fin i træningen og har gået gode løb på det seneste, her fra bagsporet håber de også på højt tempo for at have mulighed for at komme ind i kampen.

Spidskørslen: 2 Jaguar C.Boko er starthurtig fra alle spor i volt og her tror jeg de sidder i spids initialt. Så er der 3 Jello W., 4 Alert Kronos, 6 Digital Literacy og 7 Express Love – som måske vil prøve at overtage efter lidt kørsel. Lille fordel 4 Alert Kronos til at overtage.

Ranking: A:7,9,3  B:8,5,4,6  C:11,1,12,10,2

V75-2 2640m auto

1 Sandokan var ude i Margaretas Unghästserie senest og sad da fast med sparet kræfter over målstregen. Dette er en spændende fireåring, som har udviklet sig meget på det seneste og kommer nu med god form. Han åbner godt, og skulle det lykkes ham at holde spidsen i første omgang, er meget vundet. Men taget i betragtning, at det ikke er helt givet, at man lykkes med dette, er Sandokan overladt til heldet og som favorit ved V75 i dag, er det er derfro ingen, jeg tør holde alene i hånden på V75.

Givet på kuponen er 3 Sultan Sea, der sidste gang vandt flot over 2640m distancen med sparet kræfter på en god tid. Det er blevet til tre sejre i de seneste fire starter. Sultan Sea trives desuden bedst, når han er i spidsen, hvilket de også satser på at nå her ifølge træner og kusk Oskar J. Andersson. Han er solid og lever af sin styrke og vil godt kunne køre denne hjem fra spids på en god dag. Skal med på aller seriøse kuponer.

10 Ajlexes Abraxas kan med rette rygge overraske mange spillere. Hesten har nemlig sin spurt som det fremmeste våben, og denne kan nedlægge mange hen over opløbet. Går altid hele vejen til mål, og formen skulle være på top ifølge stalden.

Nævner også 5 Karat River, der var fin ved sejren senest og burde stå sig vel i dette selskab. Hesten er desuden starthurtig, og kan på en god dag også nuppe spidsen, hvis de satser fra start, men vil i det mindste sidde godt til i fronten af feltet. Glem heller ikke 11 Cheeky Doc, der med lidt held fra sit kolde bagspor og lidt tempo kunne skrælle, da den kapacitetsmæssigt vel er en af feltets bedste.

Spidskørslen: Det står først og fremmest mellem 1 Sandokan, samt 3 Sultan Sea – med en lille fordel til 3 Sultan Sea. 5 Kate River er også starthurtig, men jeg tror dog ikke den kan tage en længde på de to førnævnte.

Ranking: A:1,3  B:10,5,11,4,8,9  C:12,7,2,6

V75-3 1640m auto

1 Click Bait har fået gode betingelser her i comebacket. Han blev nummer fem i selve Elitloppet sidste år, og vi ved, at det er en rigtig god sprinter. Han fik med det samme et drømmespor, og jeg har svært ved at se, hvordan Chapuy skal kunne komme forbi ham fra start – hvis de rammer starten rigtigt. Det, der dog gør, at Click Bait ikke er et søm, er at det er årsdebut, og at Click Bait har sko på alle fire, som er noget han ikke har haft siden 2019.

6 Four Guys Dream kommer med fuld form og har gjort det godt i løbet af vinteren, han kommer nu med tre sejre i de sidste fire starter og sidste gang fik han stort pres fra Aetos Kronos, men havde stadig ingen problemer med at vinde løbet og virkede til at have kræfter over stregen. Skulle det lykkes Four Guys Dream at finde vej ned i et godt slagspor, så vil hans afslutning bide rigtig godt over opløbet. 

3 Chapuy er vel en af Sveriges hurtigste startere, og hvis de skulle nå spidsen her, så vil de på en god dag kunne holde hele vejen. Har før vundet i Guld med lignende forudsætninger, og skal bestemt ikke ignoreres ved gardering. Men den kan dog få svært ved at tage en længde på 1 Click Bait, og kan derfor ende i dødens eller ryg lederen, hvilket selvfølgelig nedsætter vinder mulighederne. Er derfor en smule overspillet.

Nævner også 4 Seismic Wave får også sin årlige debut i dag. Men dette er et individ, der er gået godt efter pause før. Seismic Wave har også erfaring i Eliteloppet og vi ved, at Nurmos heste sjældent har brug for løb i kroppen for at præstere. Vil man jagte en skræld – Så tag hjemmehesten 7 Dark Roadster med, der altid har en stærk langspurt – det er desuden første gang i Guld, så det er spændende at se den imod denne konkurrence.

Spidskørslen: Her er der et par rigtige startkanoner med, og specielt 1 Click Bait og 3 Chapuy vil prøve at komme i spidsen, dog med fordel til 1 Click Bait. Den der når spidsen, kan meget vel lede rundt om, medmindre de har brugt for meget krudt på spidskørslen, og så lukke de bagvedliggende heste ind.

Ranking: A:1,6  B:3,4,7,5  C:8,11,9,2,10

V75-4 2140m volt

7 Kavaleren bliver førstehesten her. Den galopperede to gange senest, men forklaringen på dette er formentlig, at han sparkede en sko af inden løbet og beskadigede hoven. Inden da havde hesten fem sejre i træk på kontoen. Nu er du tilbage efter et kort fravær og fra stalden lyder det optimistisk. Kavaleren står godt til  rent kapacitetsmæssigt og nyder i dag godt af at have springspor. Han kan klare noget arbejde på egen hånd, hvis det er påkræves og er førstehesten og mulig Søm! På mindre bonger.

5 Alm Randers har haft lidt pause siden sidst, men kendes fin i træningen ifølge Olav Mikkelborg. Skulle de kunne nå spidsen her, så er meget vundet, men dette er langt fra sikkert, og vil kunne ende i dødens – så meget afhænger af løbsafviklingen. Kommer de til spids, da er meget vundet. Står sig eller fint rent kapacitetsmæssigt, og burde være med der fremme over opløbet. 

11 Solhöjdens Drake har opad form ifølge stalden, og de forventer faktisk at hesten skal have bedre form end ved sejren for tre starter siden, og de forventer den blander sig i sejrstriden her. Man skal derfor ikke ligge så meget i de galopper den har haft på det seneste, og den plejer heller ikke at være så usikker.
Nævner også min luring 10 Buska Blyg, der kan få et fint løb i ryg bagfra i dette spor. Da der er flere starthurtige heste foran sig, ligesom der kan være lidt spidskørsel, burde de kunne finde et godt slagspor. Hesten er en af de bedre på første startvolte og kan bestemt godt vinde dette på en god dag. Kun 1%. 14 Oppgårdsdrängen kommer ud efter længere pause, men har trænet godt. Kan dog behøve et løb eller to inden formen rigtigt sidder der. Derudover finder vi 13 Tekno Jerven, der altid skal regnes fejlfri – da den har højest kapacitet i feltet. Men desværre er galoprisikoen nærmest uundgåelig, og det er derfor kun en garderingstreg. 6 Sundby Komet sigter de på at køre i spidsen (og køre der), hesten har ofte haft tillæg mod de samme konkurrenter på første volte, og kan sagtens overraske. 4 Finnskog Nox har gået to personlige rekorder i de seneste løb, de satser på ryg lederen her, og med åbning på opløbet er den ikke helt væk. 1%.

Spidskørslen: 5 Alm Randers vil gerne til spids, men der er dog flere modbud her. Specielt 6 Sundby Komet vil gerne til spids og køre der ifølge træner og kusk Robert Skoglund – og det kan sætte en kæp i hjulet på 5 Alm Randers spidsambitioner. 4 Finnskog Nox er faktisk også kvik rigtig fra voltstart og kan sagtens initialt tage spidsen, for så at overlade (da de gerne overlader til en mere betroet). 7 Kavaleren sigter de også med at komme fremad med.

Ranking: A:7,5  B:11,10,14,13,6,4,8  C:9,3,2,1,12,15

V75-5 2640m auto

3 Kimi di Quattro leverer næsten altid gode præstationer. For to stater siden sad han fast med sparede kræfter over målstregen, og sidste gang måtte han gøre arbejdet ude i sporene i over 800m, men på trods af dette holdt han tempoet godt over opløbet. Kimi di Quattro er et flot individ, der både kan afslutte skarpt og åbne kvikt fra start. I dag sidder Magnus A. Djuse i vognen for første gang, hvilket er spændende. Fra en god startposition er du sikret et godt løb og kan være lederen af løbet. Fra spidsen har de faktisk aldrig tabt – førstehesten.

4 Marre’s Dreamboy var ude så sent som i lørdags og måtte da nøjes med en flot andenplads efter Fabulous Pellini på en upassende distance (sprint). Inden da havde de to sejre i træk på kontoen. Han kommer i god form til dagens start og har fået en interessant startspor. Skulle Marres Dreamboy nemt finde vej til spidsen og derefter bestemme løbets tempo, vil han normalt være svær at slå. Men det er dog ikke sikkert de gør dette (se spidskørsel tips).

7 Titan Yoda var senest to’er efter Marres Dreamboy efter lidt hvile. Nu med løb i kroppen skal formkurven pege opad og distancen ses ikke som et minus. Dette er en hest, der har evnerne og hurtigheden til at træde længere op i klassen i fremtiden. Der kan godt være lidt spidskørsel i starten, hvilket vil gavne Titan Yoda, som igen vil kunne få et passende løb i et slagspor, hvilket Mats E. Djuse nok skal sørge for.

Nævner også 5 Hell Patrol, der senest endelig fik en sejr over de 2140m. endda meget nemt fra spids med sparede kræfter over mål. Formen er på top ifølge stalden, og de forventer sig en stærk præstation igen. Hesten er starthurtig, og burde finde en god position fra start. 12 Certainly har også høj kapacitet og skal med ved gardering, sporet kunne dog have været bedre. Certainly har dog altid en stærk slutrunde og spurt at tilgå, men behøver højt tempo for at byde sig til, men får de det, så dukker den op på målfotoet. 8 Xanthis Cocktail har vel heller aldrig været bedre, men sporet kunne have været bedre – en fræk garderingstreg.

Spidskørslen: Vi sætter 3 Kimi di Quattro som kneben spidsfavorit her, før 4 Marres Dreamboy. Det står imellem disse to.

Ranking:
A:3,4,7  B:5,12,8,9  C:6,1,2,11,10

V75-6 1640m volt

6 Bird Lane var så sent som i lørdags ude i Diamantstoet og blev da nummer tre. I løbet fik hun et pænt løb bag føreren, men hullet viste sig for sent til at hun kunne kæmpe om sejren. I aften er hun på udkig efter revanche og fra en passende springspor over kort distance er Bird Lane min sandsynlige leder af løbet, når de først er i den position, er dette hesten, der skal slås for de andre. Og på den korte distance, da tror vi hun kan lede hele vejen rundt.

5 Samaritana er en hest, der fortsat står billigt til på volten i forhold til kapacitet. Men det har desværre ofte rodet meget for hende mht. galopper, men det synes at være fortid, hvilket betyder, at hun har for få penge på sig i forhold til sin kapacitet. Dog fik hun i dag et svært startspor fem i volten. Det betyder, at hun formentlig får et hårdere løb og er derfor placeret efter Bird Lane på trods af, at Samaritanas kapacitet er højere. Havde det været 2140m., da ville det have været bedre.

Nævner også 1 Zally Gel, er også en starhurtig hest, som hvis de når spidsen før 6 Bird Lane, skal regnes. Formen er god, og rammer Kajsa starten, så er meget vundet. Garderer man videre, da er 3 Livi Princess H.M. tidlig, hesten har gjort flere fine løb. Formen er der og fra et fint startspor vil Livi Princess H.M. kunne sidde godt i løbet og skal ikke ignoreres ved gardering.

Spidskørslen: Vi er temmelig sikker på at 6 Bird Lane sidder i spidsen her fra sit springspor. Værst imod er 1 Zally Gel, der hvis de rammer starten måske vil kunne holde Bird Lane uden for sig, men vi tror dog mest på Bird Lane kommer forbi.

Ranking: A:B:5,1,3,8,13,4,9,10,11,14  C:7,2,12

V75-7 1640m auto

4 Babaris stod for et godt opløb i en klasse I-finalen for nylig, hvor de blev tre’er, bagved to klasseheste – og her er hverken Likeaboss eller Bottnas Idol med, som var foran ved den lejlighed.  Hesten er mere stærk end hurtig, og distancen er måske ikke ligefrem en fordel, men Magnus A. Djuse er et taktisk vidunderbarn i jollen og her vil det nok lykkes den dygtige kusk at finde en passende slagspor, for derefter at lade de førende konkurrenter holde et nødvendigt højt tempo over den korte distance. Når de forreste er løbet tør for kræfter, da kan de slå til og gå forbi alle på opløbet.

3 Dynamite Sensation blev alt galt for senest, hvor der var stor tillid til den på V75. Bagefter meddelte Carl Johan Jepson, at det kom uventet, og dette tillægges i afdelingen for ulykke i arbejdet. For to starter siden sad han fast med masser af kræfter tilbage over målet, og for tre starter siden var femåringen god fra spidsen. Forholdene er passende, startsporet bag bilen over kort afstand er godt. Han kan åbne kvikt og Dynamite Sensation kan komme i spidsen her. Hvis de når den position, vil han så være hesten til at slå for de andre. 

10 Friend of Elves var sidst ude i samme klasse I-finale, som Barbaris og blev da forstyrret til galop. Nu er han perfekt med i kampen om pengene, og han trives også bedst på korte distancer. Udgangspositionen var dog ikke den bedste, men Friend of Elves ville gavne, hvis der var lidt kørsel i løbet fra start. Friend of Elves har en god spurt at tilgå – og vil med det rigtige løb kan de spurte forbi mange over opløbet.

Nævner også 9 Destino D.J. som er en hest med høj kapacitet til klassen, men som kommer med en formkurve som er svær at bedømme. De mener dog fra stalden, at den skulle kunne hævde sig direkte. Sko på hovene er dog et minus, i forhold til hvad den har vist med dette, ligesom det at have et bagspor over kort distance er et minus. Men stemmer det undervejs, vil Destino D.J. kunne blande sig på en god dag.

Spidskørslen: Vi tror at 3 Dynamite Sensation sidder i spidsen her, og kommer forbi 1 Whispering Pines og holder 6 Global Believer og 5 Raja Knight ude og bagom sig. Men det er disse, der gør op om det. Med fordel 3 Dynamite Sensation og 6 Global Believer.

Ranking: A:4,3  B:10,6,9,5  C:1,12,8,7,11,2

Travtips Logo

V75 & GS75

Spil med på ugens V75 & GS75 sammen med Travtips.dk via Derby25. 

Kun 75 kr. pr. andel – og maks. 100 andele til salg.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere