V75 Östersund – 21/1-2023

V75 Tips

V75 Travtips til Östersund.

“Sidder han ikke fast – så vinder han dette løb” – Se vores V75 analyse herunder.

Spil med i Travtips.dk’s V75 andelsspil. Spil med her

V75

Dagens V75 Forslag

Til Östersund - 21/1-2023

Dagens V75 Forslag

V75-1: 4,8,9,10,11,13
V75-2: 3,4,5,7,9,10
V75-3: 1,2,3,5,6,7,8,9,10,11
V75-4: 1,4,5,6,7,8,10,12,13,14,15
V75-5: 2 Huddlestone
V75-6: 1,7,10
V75-7: 1 Borups Victory

8910 Rækker x 0,5 kr = 4.455 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Dagens V75 omgang køres fra Östersund Travet, der med sit 218m. opløb er en smule længere end de fleste andre svenske baner.
Travtips.dk – V75 Power Ranking

V75-1: A:4,11  B:8,10,9,13  C:3,5,12,1,7,2
V75-2: A:4  B:10,9,7,5,3  C:8,2,1,6,12
V75-3: A:7,6  B:3,2,1,8,9,10,11,5  C:12,4
V75-4: A:13,1,6  B:5,7,4,8,12,15,14,10  C:2,9,3,11
V75-5: A:2  B:3,5,9,10,11  C:6,7,1,4,8
V75-6: A:1,10,7  B:6,13,3,11  C:8,12,2,4,9,5
V75-7: A:1  B:5,3,9,10,6  C:12,2,8,11

Vores Power Ranking, tager bl.a. udgangspunkt i hestens muligheder fra det spor de har fået, kapacitet, form og modstand.

V75 Analyse

V75-1 – 4 Arras Beluga Wine står godt til på første volte, og er en hest i udvikling. Var ikke tom i mål senest på de 2660m, og fik da en fin tredjeplads. Her er det andre forudsætninger og er i mine øjne hesten der går i spids her og derfra er det hesten at slå. Der vil helt sikkert komme heste fra tillægsvoltene. Meget kommer an på løbsfoløbet, men tag 8,9,10,11 og 13. Så burde man være sikker på man har vinderhesten i blandt.

V75-2 – Det er klart at 4 Chitchat skal være favorit i dette løb. Hesten har vundet 6/8 løb og aldrig været ringere end to’er. Men til nu over 72% – er det bestemt en hest jeg vil gardere. De har ikke rigtig “ladet” fra start med hesten endnu, men den burde under alle omstændigheder være at finde i fronten, om det så bliver spids eller dødens. Bliver det spids, da kan løbet være ovre. Men det lyder til at 3 In Your Time og 5 Suns’s Exiting vil prøve fra start, måske også 7 B.B.S. Avicii. Og min tanke er at det nok er 5 Suns’s Exiting sidder i spidsen, da de helst vil gå i spidsen (da hesten virker mere fri i sit trav når den gør dette) – derfor tvivler jeg lidt på, at de “bare” vil overlade spidsen hvis 4 Chitchat kommer og stiller spørgsmålet. Bliver tempoet opskruet, da kommer 9 Myrsjös Timeout og 10 Debonair Mary med ind i kampen.

V75-3 – 7 Florence Ima har gjort to starter for Peter Eriksson nu, og gjort to topløb for træner og kusken. Her satser de alt fra start og vil prøve at komme i spids, og ifølge Peter Eriksson, så vinder hun hvis hun kommer i spidsen – stærkt udsagn til en hest på 9%. Vi sætter den frækt først på ranken i et ellers åbent løb, og vi tager en del heste med. 6 Bourne Dominion har siktet mod dette løb på hjemmebanen, og kommer i fuld form. 3 Inge B.Svärlig gav Chitchat (som er ude i V75-2), en kamp til stregen sidst efter en gflot slutrund fra et svært spor 14. 1 Mr. Birkenstock kommer også med god form og er starthurtig, men lyder til ikke at være sikker på om de “bare” kører i spidsen hvis de når dertil. 2 Backwood’s Boogie vandt efter reelt at have gjort en masse arbejde sidst – står sig også godt i dette felt.

V75-4 – Diamantstoet – og her plejer det også at skrælle, da der ofte er omstarter osv. 1 Miss Mighty er en stor hest, så efter lidt pause, kan det godt tænkes den vil have gavn af løb i kroppen før denne opgave. Nu må vi se hvor den står. Den træner fint og træner med brod, så dette skulle ikke være et problem til dagens start, men er streget lidt i overkanten til de 24% på nuværende. På tillæg er 13 Carroty spændende, da den kommer med fuld form og har springspor, er fejlfri helt sikkert med i striden her. Skal man have en skræl, så glem ikke 12 Digital Literacy , der (18/12) skællede ind til 100 gange pengene. Jo, det kan nemt skrælle her.

V75-5 – Her finder vi vores forslag til en Blank på kuponen. Det er ikke 3 Axel Ruda, der efter sidste løb kom til veterinæren, og har stået over i 10-12 dage, og de har ikke gået nogle hårde jobs. Så formen er (ifølge træner Pär Ländin) ikke som senest. Den er god, men ikke ligeså god som senest. Den kan tilmed ende med at skulle gøre jobbet fra dødens her. Vi vil istedet løfte 2 Huddlestone op som dagens blank bud. 2 Huddlestone har perfekte forudsætninger her, og vil med stor sandsynlighed sidde i spidsen, og derfra har den vundet mange løb. Formen skulle være god, og vi tror den kan holde hele vejen. Huddlestone har før tjent gode penge til vores andelsspil, så hvorfor ikke igen. 5 Shapes har vel aldrig været bedre, og ifølge Goop, da agerer hesten hjemme på gården som om han har vundet Elitloppet. Formkort, der skal med ved gardering.

2 Huddlestone (2), vinder den 29 april 2022 over bl.a. 3 Axel Ruda (7) og 9 G.K.Justus (3)

V75-6 – 10 Tekno Jerven kunne have været et blankbud igen her, MEN, der er nu en ny kusk på, og selvom kusken er rutineret, så er det et stort minus i forhold til den normale kusk Jimmy Jonsson, der ellers så ud til at have fundet nøglen til at få hesten til at gå rundt fejlfrit. Hesten har galloperet massevis af kroner væk, og kunne da ligesågodt have stået på sidste tillægsvolte. Har man nerver af stål så står man ugarderet på den. Men risikoen for galop er stdig stor, også ifølge træneren Alf Jonsson, som siger den stadig kan galoppere når som helst. Jeg vil istedet løfte 1 Tekno Viking op, der står flot til på første volte. Her bliver det med stor sandsynlighed spids, og derfra er det bestemt hesten at slå, og det er en lille luring. Hesten blev stum over opløbet senest (hvor den stod på samme volte som staldkamerraten Kavaleren), men den trængte også til den gennemkøring, og formen burde være fremflyttet. 7 Kavaleren kommer nu med fem sejre i træk på kontoen og ser fin ud. Her står den dog nu på samme volte som 10 Tekno Jerven, i forhold til da de senest mødtes. 6 Solhöjdens Drake skal også regnes tidligt, ligesom 13 Alma Prins, der med lidt held på rejsen, kan slås om det igen. 8 Kalmar kunne ved topform have været med i sejrstriden her, men den mangler løb i kroppen, og formen er ikke på top ifølge stalden.

V75-7 – 1 Borups Victory står med passende forudsætninger her. Har fået to løb i Daniel Wärjestens regi, og vundet den ene, og blev nummer to i den seneste start – men dette skyldes kun at der var “en million” heste i vejen mod mållinjen. Hesten er vældig starthurtig, og jeg tror man holder ud specielt 5 Graces Candy, og så tror jeg dette løb er ovre. Spids og slut. Længere udefra er 8 Mission Beach også hurtig fra start, men fra spor 8 kan de ikke tage spidsen her, og de ville også overlade den hvis de fik den.. Det ser derfor helt oplagt ud for 1 Borups Victory, og sidder han ikke fast – så vinder han dette løb. Og som jeg ser det – da kommer han ikke til at sidde fast. Super Blank at slutte af med.

Husk! Spil med på vores V75 andelsspil, hvor vi tager udgangspunkt i vores analyse herover, samt seneste nyt. Selvfølgelig med forbehold for ændringer grundet udgåede heste mm.

Travtips Logo

V75 & GS75

Spil med på weekendens V75 & GS75 – Så går vi efter de store gevinster sammen. Spil med via Link herunder (Derby25 spilklub)

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere