V64 Halmstad – 16/1-2023

V64 Tips

V64 Travtips til Halmstad.

Spilstop kl.19:30.

V64

Dagens V64 Forslag

Til Hamstad - 16/1-2023.

Dagens V64 Forslag

V64-1: 2,5,6,7

V64-2: 1,2,4,5,7

V64-3: 1,2,11

V64-4: 8 Frankie Godiva

V64-5: 1,4,5,7,9,10,11

V64-6: 1,3

840 Rækker x 1 kr = 840 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Frankie Godiva vandt senest i overlegen stil på Jägersro på 1640m. Gik med sparet på den fine tid 1.12.7.

Værd at vide

Dagens V64 omgang køres fra Halmstad Travet der har et opløb på 203m. og ellers ingen kunstigheder.

Tænk på at

2 Hobitten Shadow (V64-1) var senest to’er på Lunden efter en hård rejse. Står sig godt her. Værst imod er 5,6 og 7. 

1 Roman Tile (V64-2) nok er hesten med bedst kapacitet i feltet, men den har tendens til at galoppere, og den er derfor overspillet til de nuværende 32%. Vi garderer i stedet lidt bredere, og håber på en skræld!

Det enten er én eller mange i V64-3. Umiddelbart står 2 Nob Hill med en skræddersyet opgave foran sig. Hvis så frem, at den holder travet hele vejen, og da kan det være så enkelt som spids og slut. Men har du råd, så gardér. Vil først og fremmest nævne 1 Cavat Vendil, der kan få en perfekt rejse i vinderhullet og den stærke 11 Chef Axe, der har en misvisende resultatrække, og kan lave grovarbejdet i sporene, hvis det kræves.

Dagens bedste bankerforslag er 8 Frankie Godiva (V64-4), der tilmed nu er hjulpet på vej af at komme et spor længere ind efter en strygning. Hesten kommer med fuld form og Conny (Conrad Lugauer) presser nok sin adept til spids efter kort tid, og så er det spids og slut. 

V64-5 er den mest åbne afdeling. Garder gerne bredt.

3 Con Crowe (V64-6) er en vinderhest, der står overfor en perfekt opgave, og dette kan blive en enkelt sejr. Og det er bestemt et bankerforslag. Vil dog prøve at tage 1 Amazing Hazel med, der er hurtig fra start, og er den initielle leder af løbet- og dernæst nok overlader til favoritten. Fra vinderhullet er der altid en chance – og til 3% på en hest i form (den sad senest fast med sparet) Den tager vi med alle dage.

Travtips Logo

Nyhedsbrev

Husk at tilmeld dig vores nyhedsbrev. Vi sender kun maks. 2-3 gange om måneden. Og kommer oftest med ekstra spilforslag, grundigere analyser du ikke kan finde på Travtips.dk eller andre steder.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere