V64 Xpress – Bollnäs & Boden – 16/12-2022

V64 Tips

V64 Travtips til Bollnäs & Boden – Xpress omgang med spilstop kl.20:30. 

Spil med eksperternes V64 andelsspil herunder. Kun 75 kr. pr. andel.

V64

Dagens V64 Forslag

Til Bollnäs & Boden 16/12-2022. Tips leveret af Odds-betting.dk

Dagens V64 Forslag

V64-1: 4,5

V64-2: 4,8,9,10

V64-3: 6,12

V64-4: 2,4,5,6

V64-5: 1,2,3,5,6,7,9,10,12

V64-6: 7 Juno Beach

Det viste forslag koster kr. 576,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Dette systemforslag er lavet kl.11:00 – Derfor kan der nemt være nye staldnyheder og udgåede heste – tjek selv lige op på dette inden start. Du er også meget velkommen til at spille med i eksperternes V64 Andelsspil her. Systemet vil blive sat endeligt op ca. 15. min før start – når vi kender budgettet.

 

Juno Beach – ved sin seneste sejr på Boden tilbage i august (9/8-2022 – startspor 4)

Værd at vide

Dagens V64 omgang køres som en Xpress omgang, (ligesom V86) som deles imellem Bollnäs & Boden.

Iskoldt som det nuværende vejr
5 Houdini J.C. (V64-1) er nuværende kæmpefavorit til 59% – Kapacitetsmæssigt, er det vel også den bedste hest i feltet, men det er noterbart, at hesten har skiftet regi, og faktisk aldrig har gået uden sko, bortset fra dens første start. Jeg vil gardere og vil først og fremmest fremhæve 4 Donatello Wibb, hesten går altid uden sko, og har vist opadgående form. har man råd, så tag lidt flere med.
 
Meget spil kommer på 8,9 og 10 i V64-2, men jeg vil også lige nævne 4 Ypäjä Lamborghini, der som navnet næsten antyder er meget starthurtig, og nok er den som sidder i spidsen initielt. Spørgsmålet er så om de slipper til 8 A.W.’S Fastlight, der nok kommer susende udefra. Uanset er de sikret et godt løb fremme og til de nuværende 9% er værd at strege.
 
6 Mission Beach (V64-3) sad fast senest, og det vil Marcus Lilius formentligt ikke komme til igen, da jeg tror den nemt tager en længde på de indvendige ekvipager og går i spidsen. Tog nemt flere længder på 5 Will I Am tilbage i maj fra lignende spor udvendigt. Mission Beach er tilmed stort set altid vandt til at gå med sko, hvilket også er en fordel fremfor flere af konkurrenterne. Dette kan være et alternativ bankerforslag, men jeg vil dog have 12 Conrads Diderot med, som vel er den hest med højest kapacitet i feltet, men sporet er iskoldt, som det nuværende vejr. Men den har en god spurt og bestemt kapacitet til at runde alle alligevel. 
 
Hvis man vidste at 2 Tåga Storm (V64-4) ville holde sig i trav hele vejen, så kunne dette være et bankerforslag. men der er alt for mange galopper i rækken for at man kan stole på denne. De værste modbud kommer fra 20m. tillæg hvor, 4 Sjövoll Julius og 5 Fyrkrafs begge er et hoved højere end resten (i min bog), vil man have én til med, så er det 6 Stjärnstorm, da denne godt kan følge med og overraske i en spurt.

Mange vil nok bare gå med 3 Emelie i V64-5, men jeg ser dog flere fine modbud, og garderer bredt og håber på en skræld!

7 Juno Beach (V64-6) kommer rigtignok ud efter pause her, men jeg tror ekvipagen sætter sig i spidsen efter lidt og derfra burde chancen for sejr være god. Modstanden skræmmer nemlig ikke, og er formen bare nogenlunde, da er sejren indenfor rækkevidde. Men tjek eventuelt lige sidste nye træner kommentare inden.

Travtips Logo

Spil med på V75

Spil med i Travtips.dk’s V75 andelsspil via Derby25.

KUN 75 kr. pr. andel. Køb din andel nu.

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere