V75 Solvalla – 26/11-2022

V75 Tips

V75 Travtips til Solvalla – 26/11-2022.

En flot omgang med gode løb og STL-Finaler. Vores eksperter har fundet flere gode fiduser – og du kan spille med dem via Spilklub25 (Derby25) herunder.

V75

V75 Spilforslag

Til Solvalla 26/11-2022

Det Lille V75 Forslag – Solvalla 26/11-22

V75-1: 10 Honey Mearas
V75-2: 1,3,4,5,6,7,8,9,10,12
V75-3: 5 Brother Bill
V75-4: 1,2,3,5,6,9,10,13,14
V75-5: 2,3,6,7,9,10,11
V75-6: 1 Hidalgo Heldia
V75-7: 3 Imperatur Am

630 Rækker x 0,5 kr = 315 kr.

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm.

Dan selv dine egne konklusioner mht. dit spil. Du er mere end velkommen til at spille med i vores andelsspil.

System og tekst redigeret kl.8:30, lørdag.

Værd at vide

Lørdagens V75 køres fra den svenske national travarena Solvalla. Indersporet er ofte bedre end på andre baner, og har man en starthurtig hest er meget vundet. Opløbet måler 196m.

V75 Andelsspil

Du kan spille med i Travtips.dk’s andelsspil til lørdagens V75 ved at følge linket her. (Log ind på Derby25).

Husk Starttidspunktet for lørdagens V75 er Kl.16:20. Sidste mulighed for køb af andel er kl. 16:04.

Tænk på

13 Ivanka Amok (V75-4) vinder, hvis hun bare forlader volten fejlfrit. Men hesten har en galophistorie, når man kigger i statistikken. Spor fire er også det værst tænkelige og derfor garderer jeg. Men der er ingen tvivl om, hvem der er den bedste hest her. Det er værd at høre hvad træner/kusk fortæller inden start mht. starten. Så det er nok Knald eller fald!

12 Il Forte (V75-2) vandt med et helt opløb i Klass II finalen i foråret, desværre for hesten og kredsen, da blev resultaterne i dette og efterfølgende løb slettet, da hesten blev testes positiv for et forbudt stof. Hesten mistede da omkrin 300.000 i præmiepenge mener jeg, så står billigt inde i klassen. Selvom den har bagspor så er 0,71% (under 1%) virkelig en fejl. Kan godt skrælle med lidt held undervejs i et meget åben anden afdeling.

5 Brother Bill (V75-3) har fået et perfekt spor bagom bilen igen. Kan blive svær at slå hvis han går i spids, og nu da flere af de værste modbud har bagspor. Værst imod er vel 3 Phoenix Photo, der går ud uden sko, og vandt over bl.a. Missle Hill og Brother Bill senest efter en stærk spurt. Skal være tage alvorligt med i striden denne gang? Kun 5%.

10 Honey Mearas (V75-1) møder nu Stoeliten, hvilket må siges at være en passende opgave for denne imponerende hoppe. Senest gik de ud i Guldivisionen mod hingste og vallakker og smadrede dem alle på V75. Nu er opgaven kun mod hopper i Stoeliten. Honey mearas vandt for to løb siden STO-SM 2022. Trods bagspor, da tror jeg at Örjan og Honey Mearas nok skal løse denne opgave. Garderer man, ja da vil jeg mindst have 4 Fifty Cent Piece med, der står nemlig 3-0 i indbyrdes opgør. Ja, og det er til Fifty Cent Piece fordel, og hesten er spidsfavorit og har 5/5 i spids…. Garderer man videre så tag 2 Hoboken Am og 3 Babra Kronos med, da alle har bedre spor end favoritten.
 
1 Hidalgo Heldia (V75-6) vandt senest over 2140m. mod flere af de samme heste som i dag. Lugaur’s stjernehest er kvik bag bilen og med hjælp fra Solvallaeffekten, så burde de holde spidsen, og derfra er det såklart hesten at slå. Med en lignende indsats som senest, da har jeg svært ved at se hvem der skal byde op til dans. Selvom den først for nyligt har rykket op i Bronsdivisionen, så er det en alt for lav klasse til denne hest. Er den i orden – så vinder den det her. Ingen grund til gardering til kun 36%. Vil man gardere alligevel, så tag 9 Aragon As og 5 Souvenir D’inverne med.
 
3 Imperatur Am (V75-7) er en rigtig god hest, som er vant til meget hård konkurrence. Denne er som sidstnævnte hest, en markant bedre hest end til den klasse han er i og jeg tror bare han vinder uanset løbsscenariet her.

 

Travspillet

Vind det klassiske Travspil

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev imellem perioden 15. november t.o.m. 20. december 2022 – så deltager du i lodtrækningen om ét styk Travspil på Danspil*

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere