V64 Xpress – Romme & Umåker – 18/11-2022

V64 Tips

Til aftenens V64 Xpress omgang, der deles mellem Romme & Umåker.

Spilstop kl.20:30.

V64

Dagens V64 Forslag

Til Romme & Umåker - 18/11-2022.

Dagens V64 Forslag

V64-1: 1,3,5,7,10,11

V64-2: 1,2,3,4,5,7

V64-3: 7 Eldina

V64-4: 1,3,5,6,7,8,9

V64-5: 4 Global Crossover

V64-6: 6 Mellby Ironman

Det viste forslag koster kr. 252,-

Det viste forslag er med forbehold for ændringer op til løbsstart pga. udgåede heste mm. 

Dette forslag er kun til inspiration, drag gerne dine egne konklusioner når du sætter stregerne.

Værd at vide

Romme (Dalatravet) har et opløb på 205m. og vinklet startbilsvinge. Umåker har et opløb på 211m., bemærk, at der nok er flere der kører med brod, da vinteren allerede er kommet til Umåker.

Tror der kan blive fuld drøn på i anden afdeling (V64-2), da flere vil fremad – det kan åbne løbet op for en skræl. Hvor Sandra Eriksson åbner op for at køre med alt fra start med 7 Meastereamon, og siger samtidigt, at 5 Swagger bare skal have et løb, og gå lidt til sidst. men nok mest tro på 7 Measterdeamon. Favorit i løbet bliver retmæssigt 3 Selmer I.H., og det kan da også være den går i spids efter lidt tid og holder hele vejen hjem. Tror initialt at 1 Ready For More sidder i spids – vil de køre der – da åbner det også løbet op.

De Blanke Bud7 Eldida (V64-3) fik en velfortjent sejr på Färjestad senest. Og på hvilken måde! Det startede med langsom start, og med 1200 tilbage, blev hun alvorligt forstyrret til galop og tabte yderligere 20 meter. På trods af det – brændte de banen af og via en sidste omgang i tredje og fjerde spor var sejren overlegen og hun klokkede 1.26,5/s.1000. Med et fornuftigt løb denne gang kan jeg ikke se hvem der skal kunne slå hoppen. 4 Global Crossover (V64-5) har altså gået under 1.12 på mellemdistance de sidste to gange, men fik kun et par femtepladser med sig hjem. Det har været i meget hårdt selskab, og han går flere klasser ned denne gang. Sporet er godt, og vi tror på en god vinderchance. 6 Mellby Ironman (V64-6) ser på papiret ud til at have en meget passende opgave foran sig her. Senest holdt han spidsen fra indersporet og holdt et godt tempo hele vejen, men måtte give fortabt det sidste stykke mod Trumpie, der havde fået en smyger i ryggen. Daniel Wäjerstens femårige viste i hvert fald fuld form som toer og her skulle han tidligt kunne overtage spidsen og derfra bliver han svær at passere.

Travspillet

Vind Travspillet

Når du tilmelder dig vores nyhedsbrev imellem perioden 15. november t.o.m. 20. december 2022 – så deltager du i lodtrækningen om ét styk Travspil på Danspil*

Denne hjemmeside bruger cookies. Ved at fortsætte med at bruge denne side accepterer du vores brug af cookies.  Læs mere